30 de juny del 2016

TAPS QUE AJUDEN



Alumnes de 3r d'ESO
Matèria d'emprenedoria

Hola bon dia,som els alumnes del INS Manuel Vázquez Montalbán i estem col.laborant amb la recollida de taps per ajudar a famílies que tenen nens afectats per algun problema de salut que necessiten un tractament molt car i que no té cobertura pública (Malalties rares, ortopèdies, etc...)

Els motius dels valors dels taps són diversos:

El material del que estan fets els taps és de polietilè d'alta densitat, un tipus de plàstic de bastant qualitat i molt valuós en el mercat. Per un altre costat és un material que arriba molt net a les plantes de reciclatge, a més a més ocupa poc espai i ofereix moltes possibilitats d'emmagatzematge.

Cada tona de taps (al voltant de 500.000 unitats) es paga a 200 euros de mitjana. Una vegada allà desprès del procés de rentat, classificació, trituració i fosa, el preu de la gransa, que és com es denomina el material resultant, ascendeix a 400 euros per tona.

Finalment, quasi tots els taps que reciclem acaben convertits en caixes per transportar la fruita, per exemple, encara que el realment important és que pel camí, abans de convertir-se en caixes, han facilitat la vida a persones que ho necessiten.

Els alumnes de l'Institut MVM hem aconseguit recollir aquest curs prop de 60.000 taps sobretot el grup que ha col·laborat més ha estat 3rC amb 12.861 taps i acontinuació els alumnes de 1rA han col·laborat 9.868 taps i a continuació els alumnes de 2nC 9.078 taps i en quart lloc 2nA 7.350 taps.

La resta de grups també han col·laborat arribant entre tots a una recollida de 56.150 taps.

Agraïm a tots els alumnes la seva col·laboració i els encoratgen a que l' any vinent puguem superar aquesta xifra per ajudar els nens que ho necessiten.

Moltes gràcies a tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada