29 de juny del 2015

OLIMPÍADA D'ECONOMIA

Àngels Serrano
Professora d'Economia


L’Olimpíada d’Economia és un concurs de caràcter acadèmic que té com a objectiu estimular l’estudi de l’economia i de l’empresa entre els joves i fomentar els vincles entre els estudis de secundària i d’universitat.

Aquest concurs està adreçat als estudiants matriculats en el curs 2014/15 de l’assignatura d’Economia de l’Empresa de 2n de Batxillerat, d’aquells centres de Barcelona ciutat , Barcelonès Nord (Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs), Barcelonès Sud (L’Hospitalet de Llobregat) i Baix Llobregat.

La fase local de l’Olimpíada a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona va tenir lloc el dia 21 de maig de 2015 a les 17 h, a la Facultat d’Economia i Empresa de la UB (Av. Diagonal, 690-696, 08034-Barcelona).

Els tres primers classificats podran participar a la Fase Nacional de l’Olimpíada d’Economia. A més, si el curs 2014-15 es matriculen en algun ensenyament de grau de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (Administració i Direcció d’Empreses, Empresa Internacional, Economia, Sociologia o Estadística), tindran una bonificació en el preu de la matrícula del primer any:

Primer classificat: 100% matrícula gratuïta primer any
Segon classificat: 50% matricula primer any
Tercer classificat: 25% matricula primer any

Tots els participants rebran un diploma acreditatiu.

Les alumnes Laura Izquierdo, Julia Rodriguez i Nerea Giménez de l'institut Manuel Vazquez Montalbán es van presentar, esperem que quedin en un bon lloc.

Esperem que aquest curs 2015-16 es presentin molt més alumnes del INS MVM i que quedin ben classificats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada