27 de març del 2015

OLIMPÍADA D'ECONOMIA

Àngels Serrano
Professora d'Economia

La Facultat d’Economia i Empresa a la Universitat de Barcelona (UB) juntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).va organitzar per primera vegada la Fase Local de les Olimpíades d’Economia a Barcelona.

Aquest concurs està adreçat als estudiants matriculats en el curs 2013/14 de l’assignatura d’Economia de l’Empresa de 2n de Batxillerat, d’aquells centres de Barcelona ciutat , Barcelonès Nord (Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs), Barcelonès Sud (L’Hospitalet de Llobregat) i Baix Llobregat.

La prova consisteix en un examen amb preguntes teòriques, pràctiques i de comentari de text. El dijous 29 de maig de 2014 de 17:00 a 18:30 a la Facultat d’Economia i Empresa de la UB (Av. Diagonal, 690-696, 08034-Barcelona).

Els tres primers classificats podran participar a la Fase Nacional de l’Olimpíada d’Economia. A més, si el curs 2014-15 es matriculen en algun ensenyament de grau de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (Administració i Direcció d’Empreses, Empresa Internacional, Economia, Sociologia o Estadística), tindran una bonificació en el preu de la matrícula del primer any:

Primer classificat: 100% matrícula gratuïta primer any
Segon classificat: 50% matricula primer any
Tercer classificat: 25% matricula primer any

Tots els participants rebran un diploma acreditatiu.

L'alumne Camilo Bedoya de l'institut Manuel Vazquez Montalbán es va presentar acompanyat de la professora Àngels Serrano.

Esperem que aquest curs 2014-15 es presentin molt més alumnes del INS MVM i que quedin ben classificats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada