22 de desembre del 2014

VIII CONCURS D'IDEES DE NEGOCI

Àngels Serrano
Professora d'Economia

El 30 de maig de 2014, els alumnes de l’Institut MVM junt amb les professores Àngels Antorán i Àngels Serrano, van assitir al lliurament dels premis del VIII Concurs d’Idees de Negoci a les escoles que organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs.

Aquest concurs va adreçat a l’alumnat de quart d’ESO, batxillerat i cicles formatius dels centres d’ensenyament de Sant Adrià de Besòs, i per primera vegada també a totes les persones d’entre 16 i 25 anys del municipi. Té com a objectiu fomentar l’esperit emprenedor i premiar la creativitat dels joves. La iniciativa s’ha acompanyat, com en edicions anteriors, d’un conjunt de seminaris i tallers de generació d’idees i creació d’empreses, que l’Ajuntament ha impartit als centres educatius i a les pròpies instal·lacions municipals.

Les persones assistents van escoltar la presentació de Mònica Orteu, una jove emprenedora que va constituir la seva pròpia escola d’idiomes a Sant Adrià fa tot just un any a través del Servei d’Assessorament a Emprenedors de l’Ajuntament.

En aquesta edició hi ha participat 107 alumnes de quatre centres: Col·legi Sant Gabriel, Escola Túrbula, IES Manuel Vázquez Montalbán i IES Fòrum 2004, amb un total de 72 propostes de negoci que es poden aplicar en diversos àmbits econòmics, com ara serveis a les persones, electrònica i TIC, restauració, comerç o indústria.

Durant l’acte es van lliurar els premis a les dues categories establertes: d’una banda, la idea de negoci, i de l’altra, el centre d’ensenyament.

La primera es divideix en tres subcategories: idea més innovadora, idea més viable i idea més sostenible i solidària.

Entres els guanyadors i les guanyadores tenim algunes alumnes del nostre centre, aixì en la categoria IDEES DE NEGOCI INNOVACIÓ tenim el projecte  Cosmopolitan de la Júlia Rodríguez Rodríguez, premi de 150 €.

En la modalitat VIABILITAT Sweet cupcake de la Mª Dolors Robellat Germán, premi de 150 €

i en la modalitat SOSTENIBILITAT I/O SOLIDARITAT ASEV de la Laura Izquierdo Sánchez, premi de 150 €.

Esperem que aquest any participin molt més alumnes del nostre centre i si pot ser que també obtinguin algun o molts premi/s.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada