10 d’abril del 2014

XERRADA AMB MIQUEL TEIXIDOR

Eva Padró Alonso
1A Batxillerat



Dimecres 15 de Gener del 2014. Comencem un nou any els alumnes de 1r de Batxillerat amb una xerrada d’emprenedoria conjuntament amb els de 2n de Batxillerat.

Fa una setmana no hagués pogut definir molt bé el que era la emprenedoria. Potser hagués dit que era prendre la iniciativa, però no, gràcies al director general de l’empresa Genaker, Miquel Teixidor, he pogut definir què és en quatre paraules: ser, fer, gaudir i sentir.

Ser, és la capacitat per prendre la iniciativa. Fer, la manera de dur a terme les teves accions. Gaudir, quan tens una acció que serà transformadora. I sentir, quan et dones conta de que el que vols emprendre no només canviaria una petita part de la societat, sinó que transformarà el teu caràcter personal.

Potser la gent no coneix el que va dur a terme el Sr. Teixidor fa un temps, i si ho saben pensaran que és inversemblant, com el pal d’una escombra, oi que si? Us heu parat a pensar en totes les coses que ens envolten i que aparentment com estem sempre veient-les no tenen importància? Una xerrada com la del dimecres em va obrir els ulls... vaig arribar a casa i vaig començar a mirar les marques, els models, etc... i pensava: Qui s’haurà inventat totes aquestes coses? No és una mica injust que es coneguin només els noms de qui va inventar el telèfon, la llum, l’ordinador, Google... potser és més important saber qui va inventar els cargols, no? Com es farien altres coses sense cargols? Resumint tota aquesta reflexió...podria dir que perdre deu minuts de la teva vida per informar-te sobre persones com Miquel Teixidor no és malgastar temps, sinó aprofitar-lo perquè potser el pròxim que inventi alguna cosa, important o no, podries ser tu, i llavors gent com jo quedarà al·lucinada en veure com d’una idea pot sortir un projecte increïble, que demostri que tens iniciativa, que vols millorar la vida dels altres, que saps fer coses i que per sobre de tot això, gaudeixes com ho fa Miquel Teixidor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada