15 de març del 2013

NADAL 2012

José Luis Gonzalvo
Coordinador d’activitats

El divendres 21 de desembre, coincidint amb el final de trimestre, vam celebrar al nostre institut la festa de Nadal 2012.

En la preparació de la gimkama van participar i col·laborar profes, alumnes de batxillerat i d’informàtica, una representació de delegades com a jurat, i entitats del municipi com Barnabitas i Espai jove de la Mina.

Es van inscriure a la gimkama 30 equips ,de 6 alumnes cadascú, per participar a les proves i on es podien trobar amb exercicis d’ habilitat, atenció, esport, musicals, vídeo jocs... en total 18 proves. Un dels atractius del matí va ser el bar preparat pels alumnes de 4rt i on es podia degustar gran varietat de productes. I com en tot joc als guanyadors se’ls va fer un reconeixem al seu esforç i dedicació oferint-los un petit lot de productes típics nadalencs com polvorons i bombons, ofert per l’Ampa del centre.

Però pensem que el millor premi d’aquesta jornada va ser els 165’5 Kg d’aliments que es van recollir durant el matí , aportats per alumnes i profes, i que van passar a recollir els voluntaris del menjador social de Sant Adrià. Volia ser una forma de fer present a totes aquelles persones de la nostra ciutat que necessiten un cop de mà i que estan patint aquesta maleïda crisi.

Només ens quedar agrair a tots i totes les que vau col·laborar en la festa , des de els controls, els que vau preparar les proves, el fantàstic bar de 4rt , les guàrdies , els reportatges fotogràfics, la megafonia i l’equip de so, els que vau motivar i animar als alumnes de batxillerat i de informàtica,….ja que són d’aquests moments on es palpa que la participació de tots garanteix el bon funcionament del centre.

Els guanyadors van ser: A la categoria de 1r i 2n d’ESO :
Mariscos Recio amb 64 punts
Polseres grogues amb 57 punts
I Huevones F.C amb 55’5 punts
A la categoria de 3r, 4rt d’ESO, Batxillerat i SMIX:
Alquimistas nacionales amb 57’5 punts
Borbotones amb 57’5 punts
Chipiwinis amb 51 punts

Aquí podreu veure les fotos de la jornada amb les diferents activitats que es van fer i l’ambient que es va crear.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada