6 de desembre del 2012

EN TEMPS DE CRISI, MÉS KORFBAL

Antoni Vélez Barajas
Unió Korfbalera Sant Adrià


No és cap sorpresa que en mig de la crisi que estem vivint, una de les més profundes i cruels de fa dècades, moltes de les coses que habitualment fèiem en aquells remots temps de “bonança”, ara ens semblen uns luxes, i que per tant cal eliminar-los o reduir-los a la mínima expressió possible. Sembla ser que hem passat de voler educar, fer créixer i cohesionar els nostres barris i ciutats amb l’ajuda i implicació de tots, a intentar anar passant i cobrint l’expedient, i qui dia passa any empeny. Front això, al nostre centre, 12 anys després del seu inici, hem continuat amb les activitats de korfbal aquest curs, notant la crisi, perquè és evident que ningú se’n pot escapar d’ella, però amb la mateixa determinació i objectiu que en els darrers anys. Perquè és justament quan venen els mals temps, quan s’ha de demostrar la determinació i la confiança en el futur dels alumnes.

Enguany, els alumnes del IES, continuen sent la part vital d’una entitat esportiva, la UKSA, que malgrat tot continua creixent i intentant mantenir intactes les seves formes de fer. Així, els nous alumnes de primer cicle ja han començat també a participar en lligues federades, i els seus companys de cursos més grans, han continuat el camí que havien iniciat abans.

Aquest curs però, hi ha algunes novetats notables, com el fet de que comencen a jugar els germans petits d’antics alumnes que també ho havien fet. A més d’això, cal esmentar la progressió de molts alumnes del centre, que comencen també a disputar partits amb l’equip sènior, replet d’alumnes i ex alumnes del centre, sent això un eix vertebrador d’experiències i de models que van més enllà de l’esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada