20 de desembre del 2012

CARTA A UN DESCONEGUT/DA

Núria Riera (Professora d'Educació Física)
Belén Vega (Tutora de 3r C)
Alumnat de 3r C


Són bastants anys ja que els alumnes de l’Institut MVM participen i es beneficien del programa educatiu Grumet Èxit. Al llarg d'aquest primer trimestre han estat els alumnes de 3r C qui han realitzat el curs de navegació a vela tradicional, tenint com a mestres una petita tripulació formada per mariners i un capità que els han desvetllat secrets de la mar.

Els han ensenyat que una tripulació és un equip i que la feina d'un repercuteix en la de l'altre, i que per això el treball en equip és essencial a bord del vaixell. Altres tasques desenvolupades pels nois i pròpies d’un grumet han estat treure i posar les defenses, hissar i arriar les veles, molar caps, etc. A més, han fet una observació del litoral, un petit anàlisi de la contaminació del fons marí, han visitat La llotja del port de Barcelona, entre moltes altres activitats.

Ha sigut una experiència d'aprenentatge divertida i molt enriquidora. L’últim dia que van sortir a navegar els nois es van acomiadar d'una forma especial: van llençar una petita ampolla amb un missatge al mar. Ara estan esperant que algun desconegut o desconeguda els respongui.

Sant Adrià de Besòs, 3 de desembre de 2012 

Hola desconegut/da,

Som uns alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Manuel Vázquez Montalbán i durant aquest trimestre tots els dilluns hem fet un curs de vela. Participem en un programa que es diu Grumet Èxit.
Vam començar el 8 d’octubre i acabarem el 10 de desembre. Avui fem l’última sortida en el vaixell El Far Barceloneta.

Si us plau, si algú rep aquest missatge que es posi en contacte amb el facebook de____________________. Espero que no llencis la carta perquè ens agradaria saber si alguna persona l’ha rebut.

Salutacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada