28 de juny del 2012

VI CONCURS “IDEES DE NEGOCI A LES ESCOLES”

Miguel Ángel Baeza
Professor de Cicles Formatius

El passat 25 de maig a les 13 h vam assistir al lliurament de premis del VI Concurs "Idees de Negoci a les escoles" a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Adrià. Aquest concurs va dirigit a l’alumnat de 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius dels centres educatius del nostre municipi. El concurs premia la creativitat dels joves i el seu esperit emprenedor.

L'acte va comptar amb la presència de dos emprenedors que explicaran la seva experiència personal.


En aquesta edició del concurs han participat 123 alumnes de quatre centres escolars de la ciutat (el col•legi San Gabriel, l’Escola Túrbula, l’Institut Fòrum i el nostre Institut Manuel Vázquez Montalbán) i s’han presentat 86 projectes. Aquestes propostes es poden aplicar en diversos àmbits socials, ja sigui indústria, construcció, comerç, serveis a empreses, serveis a les persones i altres. L’Institut Manuel Vázquez Montalbán va aportar 29 projectes amb la participació de 29 alumnes.

El nostre centre va ser el gran triomfador del lliurament amb 4 premis:
  • 3r premi al projecte més innovador: Andrea Pérez (1r BATXILLERAT)
  • 1r premi al projecte més sostenible: Miquel Galán (2n SMX)
  • 1r premi al projecte més viable: Fran Bosch (1r ASIX)
  • 1r premi per la categoria de centre: INS Manuel Vázquez Montalbán

Alguns comentaris dels guanyadors:

"Jo, amb el meu projecte, esperava ser avaluat per la professora, en cap moment m'esperava guanyar un concurs."

"El premi, per mi, ha sigut una auténtica salvació, ja que no he tingun ni un centim d'ingressos desde octubre, i amb aixó, puc seguir vivint durant molt de temps".

"En aquest aspecte, jo vull dónar les gràcies a la professora per la seva més que modélica actitud amb mi i amb la classe, ja que sense la seva ajuda, no hauria aconseguit el que he aconseguit. "

Enhorabona a tots els participants!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada