30 de març del 2012

TROBADA KORFBAL 2012. KINS

Núria Riera
ESPORT ESCOLAR

Trobada Korfbal 2012 KINS

El dia  6 de març els alumnes de 3r i 4r varen  participar en la KINS 2012, trobada dels instituts del Barcelonès Nord ( Badalona, Sant Adrià i Sant Coloma).

El curs de 3r d’eso estava representat per els alumnes que realitzen l’activitat extraescolar de Korfbal  entrenats per  l’ex- alumne d’aquest centre Luis Zambrano. Aquest equip està obtenint un grans resultats en la lliga de la federació catalana de Korfbal i s’han classificat per a la final de la copa catalana de la seva categoria.

El curs de 4rt d’eso estava representat per a dos equips formats per alumnes de 4r A,B,C alguns  ja havien participat els dos anys anteriors.

La trobada es va celebrar en el Pavelló “La Colina” a Badalona, amb la participació de 15 equips en la categoria cadet i 5 en la infantil. Els centres participants: Fòrum 2004, l’Isaac Albéniz, la Llauna,
el Manuel Vázquez Montalbán, el Numància, el Pompeu Fabra i el Ventura Gassol.

Classificació final:
   Categoria Cadet
      1r INS MVM (3r )
      2n INS La Llauna
      3r INS MVM (4rt)
      4r INS MVM (4rt)

   Categoria Infantil
      1r INS La Llauna
      2n INS Isaac Albéniz

El 1r i 2n de cada categoria queden classificats per a la final  de tota Catalunya que tindrà lloc el dia 18 d’abril en el pavelló Mar Bella a la ciutat de Barcelona. Per tant el nostre institut estarà representat per els alumnes de 3r d’eso. MOLTES FELICITATS !!!!!! SORT!!!!!
http://www.korfbal.cat/noticies.php
www.amuntuksa.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada