28 de juny del 2011

ESPORT ESCOLAR A L’ INSTITUT

Núria Riera
Professora d'Educació Física


ACTIVITATS ESPORTIVES ESCOLARS
CURS 2010-2011

Des del Departament d’educació física hem fet diverses activitats complementaries a la programació de l’assignatura, aquí en teniu una mostra.

Els alumnes de 3r d’eso van fer una activitat d’esgrima, un monitor del Club d’esgrima de Barcelona amb material específic es va fer una sessió, podeu veure en el vídeo una mostra.


Com en cada curs l’ajuntament de Sant Adrià ens ha  cedit les bicicletes, i des del departament d’educació física hem realitzat diverses sortides; amb els alumnes de 3r hem arribat fins al primer pont de Montcada i Reixac pel carril bici del Parc Fluvià de Sant Adrià , amb els alumnes de 4rt A hem anat fins a Montgat i finalment amb els de 1r de batxillerat hem anat a esmorzar al “chiringuito” de la platja que hi ha en el port de El Masnou i fins i tot algú es va donar un banyet.








ACTIVITATS ESPORTIVES EXTRAESCOLARS
CURS 2011-2012

Com cada curs des de fa cinc anys l’associació esportiva escolar de l’institut organitzarà activitats esportives extraescolars, seguirem amb les que hem fet fins ara com el Korfbol i el tennis taula, i voldríem recuperar la natació doncs es important saber nedar i és imprescindible per poder fer l’activitat de vela tant a 1r com a 2n d’eso que fa el departament d’educació física.

Segons la participació de l’alumnat pel proper curs volem fer propostes de  activitats noves  sempre en funció del nombre de participants i del pressupost per a poder dur-les a terme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada