15 d’abril del 2011

PER CARNAVAL TU ETS IMPORTANT

Jose Luis Gonzalvo
Professor d' USEE


Un cop més hem celebrat a l’ institut la festa de Carnestoltes.

Va ser el divendres 4 de març i aquest any ,a part del concurs de disfresses, vam tenir la novetat de les actuacions per part d’alguns alumnes.

En el concurs es van presentar 16 participacions, entre comparses i individuals; sent un total d’uns 70 alumnes que optaven als premis .Hi havia dues categories; una de primer a tercer d’ESO i l’altra de quart fins a batxillerat i mòduls d’informàtica. A part hi havia alumnes disfressats que no es van inscriure i que donaven ambient al gimnàs i passadissos del centre.

A l’apartat d’actuacions van ser 10 el nombre de intervencions : cançons, balls, mímica, guitarra i caixa flamenca,... Va ser molt variat i divertit.

Els guanyadors del concurs van ser : Per la primera categoria Sergio (3r A) com a Lady Gaga i la comparsa de 3r B joc de parxís.

Per la segona categoria Joanna (3r d’ESO) amb una original disfressa de “bitxo - articulat” i la comparsa de “ Alicia en el país de las maravillas” d’alumnes de 4t i Batxillerat.

El jurat , format per profes, alumnes i personal del centre, no ho va tenir gens fàcil ja que el nivell d’originalitat, creativitat, maquillatge i detalls era bastant elevat.

Els premis , com en anys anteriors, van consistir en vals de regal pels guanyadors individuals i en metàl•lic per les comparses. I aportats per l’associació de mares i pares del nostre institut. Aprofitem l’ocasió per agrair la seva col•laboració en les diferents activitats del centre i en aquesta de forma especial.


La festa va estar aprovada i dissenyada des del consell de delegats del nostre centre i posteriorment valorada. Tots els delegats i delegades van fer una valoració positiva de la mateixa remarcant la importància de la participació i col•laboració per part de tothom. Un dels aspectes que es veu necessari millorar per la propera vegada és conscienciar als companys i companyes en no embrutar més del compte i que hagi més estona de música durant el matí de la festa.

I per finalitzar ,només recordar que aquestes festes són moments positius i divertits gràcies a la col•laboració de tots: els delegats i delegades ,els de quart amb el bar i la neteja, els companys de l’equip de so,els participants al concurs , els companys amb les seves actuacions, el jurat, els espectadors respectuosos, els que no embruten , els que decoren el gimnàs, els presentadors de la festa,, ..... és per això que diem que per Carnaval tu ets important.
BISCUTER 14 CARNESTOLTES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada