15 d’abril del 2011

EDITORIAL 14

Roger Hoyos
Director

Aquest trimestre que tant s'ha parlat de "retallades", vull dedicar aquesta editorial a les actuacions destacades del nostre alumnat.

Dimecres em van fer un bon ensurt entrant tots en bloc a la sala de professorat. Uniformats, suats, amb cares de cansament, però amb uns ulls lluents d'il·lusió i tres trofeus a les mans. Eren els membres de l'equip infantil de korfball que tornaven amb la copa de campions de Catalunya i el trofeu a la millor jugadora del torneig. Els acompanyava el president del club (UKSA) Antoni Vélez i l'entrenador Luis Zambrano, tots dos ex-alumnes del centre.

Podem estar més orgullosos? Doncs sí. L'Edgar Vico ha obtingut el millor resultat de totes les edicions de les proves Cangur de matemàtiques: només un 3% dels participants de tota Catalunya (uns 4000) han obtingut una puntuació superior a la seva.

Però hi ha hagut altres actuacions no competitives que també cal destacar: la trobada d'alumnat mediador, la mostra de treballs de recerca, la creació d'un nou grup de teatre, la videoconferència amb els vaixells de la Barcelona World Race, l'entrevista a Sebastià Porras de la Fundació Pere Closa...

Voleu veure-ho? Doncs tot això i molt més ho trobareu en aquest nou número de la vostra Biscuter. Felicitats a tots pels vostres èxits que són els nostres i els de Sant Adrià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada