22 de desembre del 2010

UNA VISITA INESPERADA

Alejandro Zaragoza
4t A

25 de desembre de 2008: Nadal. Tothom obria els regals que el Pare Noel havia portat.

En Jordi, de 12 anys, buscava els regals que el Pare Noel havia amagat  per tota la casa i es  divertia obrint-los. La Joana, la germana petita, jugava amb els ninos que li havia deixat. Els pares menjaven xurros al menjador, perquè ja havien obert els seus regals. Al pare li havien  portat un  rellotge i uns mitjons, i a la mare, un CD del seu grup preferit i un microones nou. En Jordi ja havia descobert tots els regals: una bici nova, un pijama i un joc de futbol per a la consola.

Dues hores més tard, van arribar-hi  més familiars i encara hi havia més regals per obrir. Quan tothom era a taula, en Jordi es va aixecar amb una cara de sorpresa i es va quedar bocabadat mirant a través de la finestra. Tots es van quedar en silenci, en Pere va obrir les cortines i amb els ulls esbatanats, i amb un filet de veu, va dir en veu baixeta:
- Està nevant.
I després amb la veu plena d’emoció:
 - Està nevant!
Tothom es va posar a cridar i va sortir al carrer, fins i tot els més grans es van posar a jugar amb la neu. Feia deu anys que no nevava al poble, i el millor regal que podien rebre era una inesperada visita de la senyora Neu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada