22 de desembre del 2010

REUNIÓ DE DELEGATS

Yaiza Peña
1r A


Divendres, dia 10 de desembre de 2010, els delegats del institut vam anar a una excursió al Casal de Cultura. En arribar,  ens van parlar una mica del que faríem durant tot el matí. Desprès, una mica de teatre. Ens van fer una representació sobre un noi que era delegat, però mai  no s'atrevia a dir-li les coses a la mestra. Els seus companys li deien que  les hi digués,  i al final les hi va dir; però amb males maneres, així que  la mestra no els va fer cas.

A continuació, vam anar a baix a esmorzar. D'esmorzar  hi havia:entrepans i sucs.
Quan va passar una estona, ens vam anar un altre cop a la sala del principi. Allà amb el número que portàvem a la nostra etiqueta vam fer sis grups: a cada grup hi havia nois de diferents instituts. En aquells grups vam estar parlant sobre cóm ha de ser un delegat i què ha de fer per la seva classe.

L' última activitat també era en grup, però aquesta vegada amb els delegats del nostre institut. Vam parlar sobre quÈ faríem si ens enviessin una carta que posÉs “A partir del 10 de gener del 2011 hi haurà càmeres per tot l' institut, inclosos els lavabos”. Quan ens van dir això vam començar a dir que faríem queixes perquè això no era just.

Finalment, ens vam tornar a seure i els primers grups van sortir a explicar de quina manera ha de ser un delegat o una delegada dins del seu grup. També vam estar explicant tot el que havíem dit que faríem si ens posessin càmeres a tota l'escola, inclosos als lavabos. Desprès ens vam marxar cap a casa
 












La trobada la va organitzar la regidoria d'educació de l'Ajuntament de Sant Adtrià. Van participar-hi setanta delegats i delegades de L'Amor de Dèu, Sant Gabriel, Forum i nosaltres.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada