22 de desembre del 2010

GIMCANA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE


Miguel Baeza
Professor de Cicles  Formatius

Més de 30 alumnes del cicle formatiu de SMIX del nostre centre van participar el passat dijous 25 a la gimcana contra la violència de Gènere.

La gimcana va tenir lloc al Poliesportiu Ricart a les 10 del matí.  Durant més de 2 hores, els nostres alumnes van participar amb entusiasme en les diferents activitats.

El pavelló estava dividit en quatre zones: zona de visualització de vídeo, zona de joc de l’oca, zona de pintat mocadors i zona de gimcana. Totes quatre zones comptaven amb uns dinamitzadors que en tot   moment van saber engrescar i motivar els nostres alumnes.

Cal destacar la gimcana final on els nostres alumnes, en parelles, havien de simular un dia quotidià d’un matrimoni: fer el llit, portar el nadó a la guarderia, anar a la feina, fer la colada, preparar el sopar…Els dinamitzadors guiaven als joves matrimonis durant les seves tasques i a més, els cronometraven. Els guanyadors de la gimcana van ser el Miquel i l’Adrià i l’Antoni i el Javi, tots quatre alumnes de 1r curs.

Donar les gràcies als dinamitzadors  per la seva paciència i als nostres alumnes per la seva implicació en les activitats i el seu bon comportament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada