22 de desembre del 2010

BARCELONA WORLD RACE 2010

Núria Riera
Professora d' Educació Física

La regata Barcelona World Race  es la volta al mon sense escales, sense assistència i a dos tripulants. La sortida serà el dia 31 de decembre de 2010 i l’arribada està programada a final del mes de març del 2011 si tot va bé i els vents els acompanyan.
Aquesta serà la segona edició amb la participació de 15 embarcacions, en la anterior edició realitzada en el 2007 hi varen participar 7 embarcacions. Les embarcación son IM0CA open 60 amb una escolara de 18 m. Totalment preparades per navegar amb solitari i amb totes les mesures de seguretat possibles, els propis regatites diuen que son les embarcacions més segures.

La Barcelona World Race esta organitzada per la Fundació per la navegació oceànica, amb la qual col•labora la Universitat de Barcelona, i recolzada per moltes empreses que esponsoritzan aquest esdeveninent com per ejemple l’empresa Danone que ha ediatat les maletes pedagogiques, un projecte que ajudarà als instituts i escoles interesades a participar en el seguiment de la regata.


 El nostre insitut participarà en el seguiment de la regata amb els alumnes de 3r B, mitjanzant l’assignatura d’educació física i amb col.laboració de socials, tecnologia, idiomes i d’altres que es vulguin apuntar. Aquest seguiment es realitza  través de la pagina web de la regata  on hi ha una espai Zona Jove en el que estan penjats els blocs de tots els centres participants d’arreu de Catalunya i España.

1 comentari: