19 de juny del 2010

SANT ADRIÀ, L'ANY CERDÀ I EL "NAVEGADOR"

Roger Hoyos
Director

El passat 28 de maig de 2010 s’ha produït a Sant Adrià un fet històric: per primer cop s’han utilitzat les instal·lacions de les tres xemeneies per a un acte cultural. El 4t seminari “Reciclatges” previ al Congrés Internacional “Cerdà Postmetròpolis” es va desenvolupar a l’interior de la gran sala de turbines de la central adrianenca.

El congrés “Cerdà Postmetròpolis” és un dels actes desenvolupats durant l’ “Any Cerdà” que commemora el 150 aniversari de l’aprovació del pla de transformació de l’enginyer Ildefons Cerdà que va fer possible l’eixample de Barcelona.

Paral·lelament a un munt d’actes diversos, s’ha posat en marxa el “Navegador”, una eina fantàstica per conèixer (i donar a conèixer) el territori. Sortosament, en aquest navegador surt Sant Adrià i l’alumnat del nostre institut està tenint un paper determinant a l’hora de donar a conèixer llocs emblemàtics de la nostra ciutat.

Accediu al “Navegador” de l’any Cerdà (triga una mica a carregar-se el mapa) i desplaceu-vos fins a Sant Adrià. No us perdeu tots els punts d’interès que ha “penjat” el nostre alumnat. No us perdeu tampoc l’itinerari de les indústries de Sant Adrià i la ubicació del nostre institut.

Bona navegació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada