26 de juny del 2010

EDITORIAL 12

Roger Hoyos
Director

Ja tenim aquí el final de curs i, amb ell, un nou número de la nostra revista. El tercer en format digital. En aquest número destaca la participació de l’alumnat però, també, la del professorat i de l’AMPA. Esperem que en propers números puguem ampliar aquesta participació amb el Consell de Delegats/des i amb noves seccions com ara “humor” o “passatemps” on es poden incloure jocs, enigmes i altres continguts interessants.

No voldria deixar passar l’ocasió sense destacar l’increment de demanda que hem tingut a la preinscripció del curs vinent, especialment a Batxillerat i a la Formació Professional. Sens dubte és una gran notícia que demostra el reconeixement a la tasca que estem portant a terme entre tots els professionals del centre. Aquest increment de demanda s’ha traduït en un increment de l’oferta en FP però malauradament no ha pogut ser en el Batxillerat.

Seguirem treballant, en la mesura de les nostres possibilitats i els recursos disponibles per donar resposta a les expectatives creades i esperem que aquesta demanda pugui ser satisfeta el curs 2011-12 amb una ampliació de l’oferta de Batxillerat.

Bones vacances a tothom i fins al setembre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada