26 de març del 2010

GRÀCIES IRENE

Roger Hoyos. Director

Va ser el curs 2006 quan vas agafar el relleu com a presidenta de l'AMPA del MVM. Durant aquests quatre cursos he tingut l'oportunitat de compartir amb tu molts moments. I això m'ha permès conèixer-te una mica. Ja fa temps que et tinc en una molt alta consideració i ara crec que "toca" manifestar-ho aquí públicament.

La teva activitat, juntament amb la de les teves companyes i companys de l'AMPA, sempre ha estat molt positiva per a l'Institut. Això no vol dir --que consti!-- que sempre ens hagis dit allò que ens agradava sentir. Les teves intervencions han estat, en moltes ocasions, de recolzament de les nostres decisions però, quan ha calgut, també ens has sabut fer una bona crítica. La mateixa actitud l'he observat en la teva relació amb les famílies: animant i recolzant en molts moments i fent crítica constructiva quan ho has cregut necessari. Tot plegat sempre ha servit per millorar el funcionament del centre.

Ara és moment de mostrar-te el reconeixement i l'agraïment de l'equip directiu, el professorat i el personal de serveis d'aquest, el teu "insti".

Gràcies Irene!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada