26 de març del 2010

EL KORFBAL I L'INSTITUT 9 ANYS DESPRÉS

Antoni Vélez Barajas


Al ja llunyà curs escolar del 2001, un grup d’alumnes, engrescats per la professora d’educació física del nostre centre, van començar a practicar un esport relativament nou a Catalunya: el korfbal. Anys després, amb els seus no pocs daltabaixos, el korfbal continua present en la vida del institut, i és que aquest esport holandès semblant a l’handbol i al bàsquet, no ha deixat mai ningú que l’ha practicat indiferent. De fet, tots hem jugat KIES, la competició per instituts que any rere any ha aixecat passions entre tots i totes.

Fruït de tot allò, es va formar la UKSA (Unió Korfbalera Sant Adrià de Besòs) un club de korfbal que tot i els anys, ha continuat vinculat al institut, sent la majoria dels seus jugadors alumnes o ex-alumnes del centre.

Actualment el korfbal creix dia rere dia, ara mateix l’equip júnior de la UKSA, format per alumnes de quart de la ESO i primer de batxillerat lluiten per mantenir la tercera plaça de la lliga o passar eliminatòries de la Copa Catalunya, mentrestant, els més petits del Montalbán, van guanyar la lliga regular infantil de Barcelona la passada edició. La família la completen els entrenadors (tots ex-alumnes) així com els diferents nois i noies que ja disputen partits amb la categoria sènior i que han estat o estan, vinculats al MVM.

Tot plegat, només és el principi d’una llarga sèrie d’activitats i propostes que faran encara més del korfbal, l’esport del nostre institut.

No t’oblidis de visitar la nostra web http://amuntuksa.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada